Sursa: moviesr.net

Henry Cavill, The Witcher cu care ne-am obisnuit cu totii va parasi serialul din sezonul 4. Acesta nu a declarat niciodată public de ce a părăsit productia.

„Henry a dat atât de mult spectacolului și așa că vrem să onorăm acest lucru în mod corespunzător”, a spus Hissrich pentru Entertainment Weekly.

„Marele turnură al lui Geralt [în sezonul trei] este să renunțe la neutralitate și să facă tot ce trebuie să facă pentru a ajunge la Ciri. Și pentru mine, este cea mai eroică despedire pe care am putea-o avea, deși nu a fost scris să fie așa. Geralt are o nouă misiune în minte când ne întoarcem la el în sezonul patru. El este un Geralt puțin diferit decât ne așteptam. Acum, apropo, este o subestimare.”

Înlocuirea lui Cavill cu Liam Hemsworth este cu siguranță diferită decât se aștepta oricine când a început acest spectacol.

Cavill a fost cea mai mare atracție pentru adaptarea cărților autorului polonez Andrzej Sapkowski, întruchipând perfect personajul Geralt din Rivia, un Vrăjitor mutant, vânător de monștri.

„Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât de monștri, dar și de aventuri și, din păcate, îmi voi depune medalionul și săbia pentru sezonul 4”, a spus Cavill într-un comunicat. „În locul meu, fantasticul domnul Liam Hemsworth va prelua mantaua Lupului Alb. Ca și în cazul celui mai mare dintre personajele literare, predau torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și entuziasmat de perspectiva de a vedea interpretarea lui Liam a celui mai fascinant și nuanțat dintre bărbați.”

Ce spune noul THE WITCHER

„Ca fan «The Witcher», sunt încântat de oportunitatea de a-l interpreta pe Geralt din Rivia. Henry Cavill a fost un Geralt incredibil și sunt mai mult decât onorat să preiau personajul în următorul capitol al aventurii sale. Henry, eu sunt unul dintre fanii tăi de ani de zile și m-a inspirat foarte mult modul în care te-ai apropiat de acest personaj foarte iubit. Poate mă arunc la un personaj prea mare pentru mine, dar sunt cu adevărat entuziasmat de ideea de a intra în lumea «The Witcher»”, spune Hemsworth, pe aceeași rețea de socializare.

Sursa: forbes.com

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *