logo
RNTV Live
tymbark

Hărţuirea sexuală este permisă de guvernanţi! Există alte 333 de abateri pentru care românii nu vor mai fi pedepsiţi cu amendă din prima

hartuire
Mihai Constantinescu

Există peste 300 de abateri pentru care românii nu vor mai fi pedepsiţi din prima cu amendă, ci cu vorba bună. Aşa doresc guvernanţii să rezolve, spre exemplu, hărţuirea sexuală a angajaţilor, vânzarea de lucrări de diplomă sau doctorat pentru plagiatori sau nedeclararea în termen a veniturilor, prin noul proiectul de lege al prevenţiei, care va fi definitivat după 1 mai, când expiră termenul dezbaterii publice.

Cele 333 de contravenţi vor mai fi sancţionate decât cu avertisment şi nu cu amendă dacă este vorba de prima abatere, iar în 90 de zile se remediază.

“Scopul prezentei legi este de a reglementa o serie de instrumente care să asigure prevenirea săvârşirii de contravenţii de către persoanele/entităţile care desfăşoară activitate economică, precum şi prevenirea săvârşirii de contravenţii de către instituţiile publice şi instituţiile publice locale”, se arată în proiectul de lege.

citeşte mai multe aici http://www.gandul.info/financiar/ti-ai-hartuit-sexual-angajatii-guvernul-te-iarta-o-data-lista-celor-333-de-abateri-pentru-care-nu-mai-primesti-amenda-din-prima-proiect-legea-preventiei-16214232

foto cu caracter ilustrativ

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor