logo
RNTV Live

Haos pe străzi. Dosare penale întocmite în peste 10 cazuri, în ultimele 48 de ore

actiune-rutiera-banesti-1
Erika Stoica

Autoritățile din mai multe localități din județul Prahova au desfășurat activități de supraveghere și control, soldate cu întocmirea mai multor dosare penale în ultimele 48 de ore. Iată cele mai relevante situații:

 1. Mizil: Un bărbat de 47 de ani, din județul Buzău, a fost oprit în trafic pentru control și ulterior reținut pentru conducere sub influența alcoolului, cu o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 2. Ploiești: Un tânăr de 21 de ani, din București, a fost oprit pentru depășirea limitei legale de viteză și ulterior testat pozitiv cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.
 3. Valea Doftanei: Un bărbat de 34 de ani, din Câmpina, a fost depistat conducând fără permis și cu un vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
 4. Ploiești: Un conflict între doi șoferi a dus la testarea cu aparatul etilotest a unui bărbat de 33 de ani, care a indicat o alcoolemie de 0,51 mg/l. Acesta a fost ulterior dus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.
 5. Puchenii Mari: Un tânăr de 20 de ani, din Râfov, a fost oprit conducând un moped fără a deține permis de conducere.
 6. Azuga: Un bărbat de 69 de ani, din Florești, a fost oprit pentru a conduce un autovehicul neînmatriculat și cu numerele de circulație expirate.
 7. Ploiești: Un bărbat de 34 de ani, din Ploiești, a fost depistat conducând un autovehicul radiat din circulație în luna decembrie a anului precedent.
 8. Florești: Un motociclist de 43 de ani, din Măgureni, a fost oprit și testat pozitiv cu privire la conducerea sub influența alcoolului, cu o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 9. Vălenii de Munte: Un bărbat de 30 de ani, din Măneciu, a fost oprit pentru testare cu privire la prezența substanțelor psihoactive în organism.
 10. Slănic: Un bărbat de 35 de ani, din Vărbilău, a fost oprit pentru conducerea sub influența alcoolului și pentru a conduce fără permis de conducere.
 11. Azuga: Un tânăr de 27 de ani, din Constanța, a fost oprit pentru conducere fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor