Sursă foto: Ziarul Prahova

Trei sportivi legitimați la secția de handbal a clubului CSM Ploiești au fost prezenţi la loturile naţionale de cadeţi ale României și au contribuit la succesele obţinute de „tricolori” în ultimele zile.

Este vorba despre Elena Coşerea-Pîtiu şi Delia Roşu (membre ale loturilor de junioare 2 şi 3, fiind antrenate de Geta Opincariu şi Cristi Roşu), respectiv Alexandru Popescu, pregătit la club de Ramona Ștefan.

Dacă primele au luat parte la două victorii obţinute în Serbia, Popescu a fost membru al lotului care a câştigat „Prague Handball Cup 2023” la categoria cadeţi!


Alex a jucat în 7 meciuri dintre cele 11 disputate de băieţi la turneul din Cehia (toate câştigate) reuşind să înscrie 7 goluri.


Lotul de cadete a avut programată o acțiune de pregătire la Drobeta Turnu-Severin în perioada 3-7 aprilie, după care a susţinut două jocuri de pregătire în compania naționalei similare a Serbiei, la Kladovo, pe 8 şi 9 aprilie. România a câştigat cu 36-27 (18-11) prima partidă şi cu 33-24 (17-10) pe cea de-a doua, cu Elena Coşerea-Pîtiu între buturi şi Delia Roşu marcatoare a 5, respectiv 3 goluri, notează Ziarul Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *