Sursă foto: CSM Ploiești

Echipa de handbal juniori 2 a CSM Ploieşti s-a clasat pe poziția a șasea la finalul sezonului 2022-2023, după un Turneu Final Valoare în care a înregistrat o victorie şi trei înfrângeri.

Clasarea este, potrivit clubului, una bună, per ansamblu, judecând după întregul parcurs competițional al echipei. Cu un bilanţ 9/1 în Seria C a grupelor geografice și cu unul de 7/3 în Grupa Valoare 2, băieții de la CSM nu au reuşit, din păcate, să-şi depăşească limitele la competiţia din Banat.

Totuși, ploieștenii au avut astăzi șansa să obțină măcar locul al 5-lea, după ce au început bine meciul cu Academia de Handbal Minaur Baia Mare (10-6 în minutul 12). A urmat însă un sfert de oră teribil, în care adversarii au reuşit să întoarcă decisiv scorul în favoarea lor: 11-17 în minutul 27.

Pe finalul meciului, prahovenii au fost aproape să împingă partida în prelungiri, dar nu au izbutit egalarea, încheind în atac, la numai un gol în spatele băimărenilor: 28-29.

Lotul de jucători folosit de Ramona Ştefan la Timişoara: Denis Ştefan şi Andrei Pop (portari); Antonio Muşoiu, Marian Ion Iliescu, Victor Băncilă, Andrei Leu, David Constantin, Iustin Pîrvu, Ştefan Vîlcu, Luca Ilie, Andrei Grigore, Luca Constantin, Bogdan Bondarenco, Andreas Năstase, Andrei Dumitrache şi Matei Sbîrnău (jucători de câmp).

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *