logo
RNTV Live
tymbark

Halucinant. Un prahovean şi-a ucis prietenul cu 21 de ani mai mare dintr-un motiv incredibil

Mihai Constantinescu

Ucis cu sânge rece la băutură

Halucinant. Un prahovean şi-a ucis prietenul cu 21 de ani mai mare dintr-un motiv incredibil.

În week-end,  în Bucov a avut loc o crimă. Un puşti de 17 ani şi-a înjunghiat mortal prietenul cu 21 de ani mai mare.

Se pare că cei doi erau prieteni buni şi, mai mult decât atât, aceştia “lucrau” împreună.  Dădeau spargeri la magazinele de pe raza comunei Bucov. Recent cei doi au fost reținuți de poliție într-un dosar de furt. În noiembrie anul trecut au fost plasaţi în arest la domiciliu. În aprilie 2018 au fost găsiți vinovați pentru furt și complicitate la furt. Tânărul de 17 ani a primit ca pedeapsă cinci luni de supraveghere, având obligația să se prezinte la un curs de formare profesională sau să reia cursurile școlare, notează ziarulincomod.ro.

Prietenul său a fost condamnat la un an și șapte luni de închisoare cu suspendare. Dar lucrurile acestea nu i-a speriat pentru că au continuat să fure.

Practic se pare că de aici au şi pornit discuţiile dintre cei doi care s-au finalizat cu crimă. Pe fondul consumului de alcool, s-au luat la ceartă din cauza unor bunuri furate pe care nu au reuşit să le împartă corect. Minorul s-a enervat, a pus mâna pe cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat.

Minorul se numeşte Leonard Pârvu. Este din satul Pleașa. A fost arestat preventiv sâmbătă, 14 iulie 2018, de Tribunalul Prahova pentru omor.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-camerele-de-supraveghere-au-surprins-momentul-cand-a-dat-foc-usii-locuinsei-in-miez-de-noapte/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/accident-la-posesti-un-mort-si-un-ranit-grav-dupa-ce-o-masina-a-intrat-intr-un-stalp/

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor