logo
RNTV Live

Grindeanu a anunțat că localitatea Slatina-Timiș va fi conectată la Drumul Expres Filiași-Lugoj

timia
Dudau Andreea Valentina

Grindeanu a declarat că localitatea Slatina-Timiș va fi conectată la Drumul Expres Filiași-Lugoj! În plus, în zona acestei localități se va analiza realizarea unui nod rutier pentru a asigura conexiunea cu DN6!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a confirmat că localitatea Slatina-Timiș din județul Caraș-Severin va beneficia de acces la Drumul Expres Filiași-Lugoj. Acesta a precizat că în cadrul unei întâlniri desfășurate marți cu reprezentanții CNAIR și proiectantul sectorului de drum Domașnea-Caransebeș, au fost discutate posibilități pentru valorificarea potențialului turistic al zonei. De asemenea, se va analiza realizarea unui nod rutier pentru a asigura conexiunea cu DN6.

Localitatea Slatina-Timiş (judeţul Caraş-Severin) va avea acces la Drumul Expres Filiaşi-Lugoj! Împreună cu reprezentanţii CNAIR am discutat astăzi cu proiectantul sectorului de drum Domaşnea-Caransebeş şi am stabilit să găsim soluţii pentru valorificarea potenţialului turistic al zonei. Astfel în zona localităţii Slatina-Timiş va fi analizată realizarea unui nod rutier pentru asigurarea conexiunii cu DN6. Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcţiei sectorului de drum expres Domaşnea- Caransebeş parte a DEx Filiaşi-Lugoj a ajuns în momentul de faţă în faza de finalizare a Analizei Multicriteriale de Traseu Etapa 1 (stabilirea variantelor de traseu) Studiul de Fezabilitate trebuie finalizat în luna august 2025 iar ulterior se va intra în faza contractării construcţiei acestui sector de drum de mare viteză.

Sorin Grindeanu

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor