Sursă foto: captură Ploiești TV

Informații de mare interes pentru mediul politic din Prahova și din România oferite de Grațiela Gavrilescu, deputat de Prahova al Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal), în emisiunea „Față/ Verso” de la Ploiești TV:

Alina Tănăsescu a avut-o ca invitată la emisiunea „Față/ Verso” pe Grațiela Gavrilescu, deputat PUSL Prahova, fost viceprimar al Ploieștiului și ministru al Mediului, alături de invitata permanentă Sarmiza Andronic.

În cadrul emisiunii, Grațiela Gavrilescu vorbește despre cariera sa politică și planurile pe care le are, în calitate de parlamentar, dar și despre probleme de mediu și alte domenii de interes public. Întrebată despre cea mai importantă inițiativă legislativă a sa, deputatul spune:

„În decursul anilor, au fost multe inițiative legislative, dar este una de suflet pe care mi-aș dori foarte mult să o și văd odată votată în Parlamentul României, și este vorba despre legea prevenției. Noi toți avem nevoie de o lege a prevenției în sănătate, astfel încât să nu se mai cheltuiască mulți bani publici în spitale și să se evite aglomerația masivă pe UPU, astfel încât legea să poată permite omului să se trateze de la început.

Din păcate, după ce am adunat un număr mare de semnături de la oameni, legea aceasta nu a reușit să treacă de Parlamentul României!.

Puteți urmări aici întreaga emisiune în cadrul căreia Grațiela Gavrilescu abordează subiecte de maxim interes pentru prahoveni și pentru români, în general:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *