logo
RNTV Live

Gigi Becali oferă o explicație surprinzătoare pentru forma echipei FCSB: ‘Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea’

gigi_becali_69
Theo Tănăsescu

Gigi Becali, proprietarul echipei FCSB, a reacționat vehement la insuccesul echipei sale pe teren propriu împotriva echipei Oțelul Galați.

Proprietarul bogat din Pipera atribuie forma slabă a jucătorilor, în special a lui Ovidiu Popescu, vieții amoroase agitate. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani era anterior în grațiile lui Gigi Becali, dar în ultima perioadă a devenit tot mai des criticat din cauza prestațiilor sub așteptări în meciurile recente. Întrebat despre declinul lui Popescu, patronul FCSB a adus în discuție aspecte legate de viața personală a internaționalului de tineret.

„Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin… E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea… Nu știu, nu vreau să spun… Am fost toți tineri.

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână».

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva…

Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei cei vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor