La 12 ani are prima sa expozitie cu piese din Lego. Si nu oriunde, ci in cadrul Muzeului Judetean de Stiinte ale Naturii Prahova. Cu multa migala, dar si cu o imaginatie debordanta, micul artist a creat colosi ai lumii in miniatura. Exponatele cele mai atractive s-au dovedit a fi Turnul Eiffel, sau Titanicul. Mii de piese au fost folosite pentru a crea intreaga expozitie.

Faceti cunostina cu Alexandru, un tanar de 12 ani cu o imaginatie impresionanta si mult talent. Din dragoste pentru piesele lego, acesta a reusit sa realizeze mai multe replici ale unor edificii, ori constructii din lumea-ntreaga, in miniatura. Astfel, a denumit expozitia: Colosi in miniatura. Aceasta poate fi admirata la Sala Coloanelor a Palatului Culturii.

Pasionat la maximum de ceea ce reprezinta piesele celui mai iubit joc din lumea-ntreaga, Alexandru a muncit din greu sa poata obtine astfel de exponate inedite.

Lui Alexandru i-au stat alaturi in acest parcurs, spre lumea artistilor, parintii. Sunt mandri de reusitele lui si l-au sustinut inca din primul moment. Chiar daca au stiut ca drumul era unul lung si anevoios.

Expozitia poate fi vizitata zilnic, pana pe 31 august.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *