logo
RNTV Live

Ghost of Tsushima 2 are un drum clar înainte după finalul primului joc

1188036
Constantin Corina

Ghost of Tsushima 2 își așteaptă încă momentul dezvăluirii, dar evenimentele și temele pe care jocul probabil le va aborda sunt deja destul de evidente

Ghost of Tsushima 2 ar putea explora tulburările interne ale lui Jin legate de onoare, soarta lui Lord Shimamura și exilul lui Jin la mâinile Shogunatului. Continuarea are potențialul de a explora a doua invazie mongolă și cutremurul Kamakura, oferind noi decoruri și puncte de desfășurare a acțiunii. Există, de asemenea, posibilități ca franciza să exploreze alte perioade istorice, cum ar fi perioada Sengoku sau perioada Edo, continuând să exploreze teme precum onoarea și compromisul moral.

Ghost of Tsushima a spus povestea lui Jin Sakai, un nobil samurai care trebuie să-și compromită codul moral pentru a-și proteja patria și cei dragi. În loc să lupte cu onoare și să urmeze Codul Bushido, Jin trebuie să învețe să devină un spirit folosind furtul, șiretenia și înșelăciunea pentru a depăși mongolii invadatori. În timp ce Ghost of Tsushima a încheiat frumos povestea sa, există încă mult spațiu pentru ca Sucker Punch să exploreze ideile din jocul original. Finalul jocului original lasă o cale destul de evidentă pentru mult-rumitul Ghost of Tsushima 2.

Ghost of Tsushima este un dramă istorică, puternic inspirată de filmele lui Akira Kurosawa și de alte opere ale mișcării cinematografice Samurai. Jocul se plimbă pe o linie subțire între fantezie și acuratețe istorică. Acest abordaj funcționează bine pentru joc, iar având în vedere evenimentele recente, pare să existe două direcții potențiale pentru continuare. Presupunând că și continuarea urmează viața lui Jin în jurul sfârșitului anilor 1200, trebuie să abordeze următoarele fire narative din primul titlu:

  1. Tulburările interne ale lui Jin legate de onoare
  2. Soarta lui Lord Shimamura
  3. Exilul lui Jin la mâinile Shogunatului

O continuare a Ghost of Tsushima are multe pentru Jin să exploreze


Dintre a doua invazie mongolă, care a avut loc șapte ani după ce s-a petrecut primul joc, și cutremurul Kamakura din 1293, există multe în ceea ce următorul joc Ghost of Tsushima ar putea să se adâncească. A doua invazie mongolă are cel mai mult sens. La sfârșitul Ghost of Tsushima, Shogunatul a început să-l caute pe Jin. Fuga lui către Japonia continentală sau pe altă insulă ar avea sens și ar permite jocului următor să exploreze un decor nou. Având în vedere că a doua invazie a ajuns și pe continentul Japoniei, nu doar pe Tsushima, ar avea sens ca jocul să folosească a doua invazie drept scuză pentru a explora restul țării.


Incidentul de la Heizen Gate ar putea fi un subiect neașteptat pentru Ghost of Tsushima 2


În timp ce a doua invazie mongolă este alegerea cea mai evidentă, cutremurul Kamakura din 1293 și incidentul de la Heizen Gate ar putea fi, de asemenea, un punct puternic al intrigii pentru joc. La câțiva ani după a doua invazie mongolă, Japonia a fost lovită de un cutremur care a ucis peste 20.000 de oameni. În timpul agitației, Shogunatul a organizat un lovitură de stat și a ucis aproximativ 90 de subordonați într-o încercare de a zdrobi opoziția politică. Având în vedere că Shogunatul îl urmărește pe Jin, povestea ar putea să-l arate folosindu-și abilitățile de spirit pentru a-și dovedi nevinovăția în această perioadă de tulburări politice și pentru a ajuta pe cei afectați de cutremur.


Ghost of Tsushima ar putea aborda și alte perioade istorice


În timp ce este puțin probabil ca Sucker Punch să-l lase în urmă pe Jin Sakai, dacă ar face-o, există multe alte perioade istorice pe care o continuare Ghost of Tsushima le-ar putea explora. În loc să-l urmărească pe Jin, o continuare stabilită în viitor ar putea urma un student al său sau pe cineva care a studiat modul său de viață. Acest lucru ar permite Sucker Punch să exploreze perioada Sengoku în anii 1400 sau chiar perioada Edo din anii 1600. Perioada Sengoku a fost marcată de tulburări politice constante, cuprinzând o mare parte din două secole, în timp ce perioada Edo a marcat ascensiunea orașului care avea să devină capitala, Tokyo.


Ghost of Tsushima 2 va avea teme familiare


Oricum Sucker Punch decide să continue cu franciza Ghost of Tsushima, este probabil să continue să exploreze temele primului joc. Jin este un erou care își compromite busola morală, iar în timp ce jocul are o concluzie, relația lui Jin cu sine ca spirit rămâne tumultoasă. Dacă Jin a decis să renunțe complet la codul său de onoare samurai, dezvoltarea unuia nou ar putea fi, de asemenea, subiectul unui nou joc. Este, de asemenea, de așteptat ca continuarea să fie un alt joc istoric open-world captivant, permițând jucătorilor să exploreze o reprezentare detaliată a unei regiuni din Japonia.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor