logo
RNTV Live

Gestul pe care un bărbat din Ciorani îl va regreta mult timp de acum înainte. Oamenii legii i-au dat o lecție

Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat
Mihai Constantinescu

Gestul pe care un bărbat din Ciorani îl va regreta mult timp de acum înainte. Oamenii legii i-au dat o lecție, reținându-l reținut pentru 24 de ore pentri infracțiunilor de distrugere prin incendiere și amenințare.

Decizia a fost luată după ce ieri seară, în jurul orei 21:00, după ce bărbatul de 35 de ani din Ciroani ar fi dat foc unui autoturism. O femeie a văzut totul și a chemat în ajutor Poliția.

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de femeie până la sosirea pompierilor, nefiind înregistrate daune majore.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că incendiul ar fi fost provocat de către un bărbat, care se află în conflict cu familia soției sale.

Tot din verificări, a mai reieșit faptul că bărbatul ar fi adresat soției sale, mai multe amenințări, prin intermediul unor rețele de socializare.

Totodată, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin provizoriu de protecție.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor