Președintele AUR, George Simion, alături de alți membri ai conducerii partidului și aproximativ 200 de susținători, au organizat vineri un protest în fața sediului Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), acuzând creșterea „necontrolată” a prețurilor RCA.

Simion a criticat conducerile ASF, afirmând că acestea au venit în Parlament doar pentru a primi prime și nu au luat măsuri în privința creșterii prețurilor RCA. El a sugerat înființarea CEC Asigurări pentru a prelua asigurările obligatorii de la Astra și Euroins, oferind astfel o soluție pentru șoferii care nu își permit să-și plătească polița de asigurare.

Protestatarii au cerut deschiderea ușilor ASF pentru a discuta cu șeful instituției și au scandat lozinci împotriva conducerii autorității. Printre lozinci se numără „ASF – Mafie”, „RCA-ul l-ați dublat, primele le-ați încasat”, „ASF – Ciuma roșie”, și „PSD și PNL, angajați la ASF”.

Protestul a continuat cu un marș spre Piața Victoriei, marcând nemulțumirea față de situația prețurilor RCA și cerând soluții din partea autorităților.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *