logo
RNTV Live

Gelozie transformată în crimă terifiantă. Si-a ucis soția în fața celor doi copii și a postat o poză cu cadavrul pe o rețea de socializare

Erika Stoica

Totul s-a petrecut în sanul unei familii din Bistrița. Capul familiei, un fost angajat al armatei, actualmente șofer de TIR, tocmai se întorsese din cursă. Astăzi a fost ultima zi cand au format o familie. Cei doi soți s-au certat în această dimineață și, cuprins de gelozie, și-a ucis soția de 33 de ani în fața celor doi copii ce nu au mai mai mult de zece ani.

Orbit de furie, după crimă și-a fotografiat soția moartă și a postat imaginea pe Facebook.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani”, a anunțat Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.

Când au ajuns echipajele de salvare la locuința celor doi, femeia era deja decedată, iar agresorul a fost și el dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, soțul femeii ucise fiind principalul suspect în această crimă.

“În acest moment poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud“, noteaza realitatea.net.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor