cuţite sursă foto zdp.ro

Nu oricine merită să fie ajutat. A înțeles acest lucru un prahovean de 51 de ani din Valcanești care a primit în casa sa pe un cunoscut de-ai săi pentru cateva zile. Pentru ca urma să fie vizitat de alte rude, acesta i-a cerut celui pe care îl primise în casa sa să plece numai că, pe fondul consumului de alcool. s-a ajuns la ceartă și chiar ca gazda să fie tăiată cuperficial pe obraz cu un cuțit. În ajutor au sărit polițisții.

La fața locului, nu a fost identificată și persoana bănuită de comiterea faptei, însă a fost depistată la scurt timp, în incinta unei unități de alimentație publică, din comună.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *