logo
RNTV Live

Gabriela Firea revine în cursa pentru Primăria Capitalei sub umbrela PSD

Firea-716×420
Theo Tănăsescu

Gabriela Firea, liderul PSD București, își exprimă opinia cu privire la decizia partidului de a o sprijini din nou în cursa pentru Primăria Capitalei. Firea comentează anunțul făcut de Marcel Ciolacu, în contextul în care PSD și PNL au renunțat la susținerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu.

„Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Decizia PSD-PNL în miez de noapte

Liderii PSD și PNL au decis să rupă înțelegerea de la București. Sursele din lumea politică anunțau decizia care a fost luată la finalul unei ședințe maraton. PSD și PNL vor avea candidați separați și vor renunța la medicul Cătălin Cîrstoiu.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă, centrată pe soluții pentru București.

⁠Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale. Este o situație similară cu deciziile luate pentru Bacău si Brașov.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor