Gabriela Firea a fost desemnată candidatul PSD la Primăria Capitalei, însă această nominalizare nu a fost confirmată. În mediul public circulă un scenariu conform căruia Marcel Ciolacu ar urma să devină candidatul PSD la Primăria Capitalei, în timp ce Nicolae Ciucă ar fi candidatul comun al PSD-PNL la alegerile prezidențiale.

Gabriela Firea afirmă că a avut o discuție cu Marcel Ciolacu, iar acesta i-a comunicat că nu are intenția să se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei.

”Cred că după pierderile și ratările succesive ale PSD la prezidențiale, împreună cu primarii noștri, cu președinții de CJ, cu toți liderii PSD, ar fi un moment bun să câștigăm președinția României. Ar fi un lucru bun pentru România.

Noi luptăm pentru a face mai bună viața oamenilor, să aplicăm un program, nu lucrăm pentru noi. Noi dorim să aducem ceva societății, să întoarcem ceva societății.

Așa ar fi normal, ca PSD să aibă președintele.

Încă sunt analize discuții. Cu privire la candidatura lui Marcel Ciolacu la Primăria Capitalei, dumnealui mi-a spus că nu este o știre corectă, dar până la urmă dumnealui trebuie să vină public și să spună ce dorește.

Nu știu cine și cu ce interes a lansat această știre. Poate o fi avut o minimă bază reală, este posibil ca cineva să fi aflat niște sondaje din vară, care măsura potențialii candidați la Primăria Capitalei. Până la urmă, de ce să nu fi fost inclus și domnia sa în aceste sondaje.”, a spus Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *