Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au fost alertați recent de către o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova cu privire la un presupus furt de produse petroliere din incinta unei rafinării din județul Prahova.

Imediat după primirea informației, polițiștii s-au deplasat la locul indicat, unde au confirmat veridicitatea sesizării. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, domiciliat în comuna Păcureți, a fost identificat în timp ce transporta produse petroliere în afara rafinăriei.

După efectuarea cercetărilor preliminare, s-a constatat că, sâmbătă, bărbatul, angajat al societății, ar fi sustras aproximativ 130 de litri de produs petrolier.

Având în vedere probele strânse în urma investigațiilor, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior urmează să fie prezentat unității de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive adecvate.

În prezent, poliția desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și aducerii persoanelor vinovate în fața justiției.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *