Polițiștii din cadrul Secției Rurale Cocorăștii Colț au desfășurat ieri o acțiune în urma unor informații privind sustragerea de energie electrică la domiciliul unui bărbat din comuna Brazi.

În timpul verificărilor efectuate la locuința suspectului, polițiștii au confirmat suspiciunile, descoperind o intervenție neautorizată asupra instalației de alimentare cu energie electrică. Branșamentul coaxial a fost secționat între siguranța generală a imobilului și contorul de măsurare a consumului de energie electrică, fiind ocolit aparatul de măsurare, ceea ce a dus la sustragerea neautorizată de energie electrică.

Echipa specializată a procedat la debranșarea imobilului de la rețeaua de distribuție a energiei electrice în vederea opririi practicilor ilegale.

În urma acestui incident, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și executare sau folosire a instalațiilor clandestine pentru racordarea directă la rețea sau ocolirea echipamentelor de măsurare.

Autoritățile continuă investigațiile pentru stabilirea întregii situații și luarea măsurilor legale împotriva bărbatului implicat în sustragerea de energie electrică.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *