logo
RNTV Live

Fraudă INCREDIBILĂ în numele Prefecturii din Prahova: „Avem nevoie de 5000€ pentru un copil orfan, abuzat și violat!”

375056291_696903735814242_3380311668118566642_n
Ștefan Petre

Un mesaj publicat de prefectul județului Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu, atrage atenția asupra unei tentative incredibile de fraudă care se folosește de numele instituției pe care acesta o conduce.

Se pare că infractorii trimit solicitări scrise sau telefonice în care se cer bani pentru diverse asociații sau activități, în numele prefectului.

„Aș dori să atrag atenția tuturor celor care primesc astfel de mesaje sau apeluri să nu dea curs acestor solicitări și sub nicio formă să nu mă asocieze cu astfel de acțiuni”, transmite Nanu.

Acesta se delimitează complet de astfel de încercări de fraudă, care, spune el, „nu au nicio legătură cu activitatea sa”, numele fiindu-i folosit în mod necinstit.

În prezent, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Prahova efectuează verificări amănunțite pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile de aceste tentative de fraudă și pentru a opri răspândirea acestor practici ilegale.

Este crucial să fim vigilenți în fața acestor incidente și să colaborăm cu autoritățile pentru a aduce vinovații în fața justiției. Siguranța și integritatea comunității noastre sunt priorități absolute.

Virgiliu-Daniel Nanu

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor