logo
RNTV Live

FOTO/Ciobanii prahoveni revoluţionează tot ce însemna odată transhumanţă şi se întrec în oferte! Anul acesta cumpărătorilor li se livrează mielul direct acasă

miei buuuuuuuuuuuun
Mihai Constantinescu

Cu mai puţin de trei săptămâni până la sărbătorile pascale, ciobanii prahoveni se întrec în oferte pentru miei de Paşte. Aceştia s-au modernizat şi mulţi vor vinde mieii on-line.

Internetul este plin ochi de anunturi ale ciobanilor prahoveni, care revoluţionează tot ce însemna odată transhumanţa.

Cum orice gospodină care se respectă vrea sa aibă pe masa de Paşte şi mielul traditional, ciobanii asteaptă Paştele cu sufletul la gură şi se întrec în oferte care mai de care mai tentante. Unii vând miei bio, alţii lasă la preţ dacă clientul îl cumpără viu, alţii sunt pregătiţi chiar să facă toată treaba în locul clientului. Este vorba despre bacii cu spirit antreprenorial mai dezvoltat, care sunt vor să facă si livrari la domiciliu, în schimbul unei sume potrivite, bineînţeles.

miel paste
Cât despre preţuri, acestea sunt pentru toate buzunarele. Kilogramul se vinde între 12 şi poate ajunge până la 20 de lei. Cei care vor să facă o afacere de moment, pot lua şi mai multe capete. Un cioban vinde 100 de miei cu 7 lei kilogramul.

Clientii pretenţioşi au ocazia să se ducă durect la cioban acasă unde îşi alege mielul care le place mai mult. Acesta va fi sacrificat de faţă cu cumpărătorul pentru a fi elimintă orice suspiciune că este alt miel decât cel ales.

54af7356-999e-4042-ad0c-d9b15d2b8858

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor