Sursă foto: Facebook/ CS Activ Prahova-Ploiești

CS Activ Prahova-Ploiești a obținut o victorie categorică în meciul jucat duminică, pe teren propriu, împotriva echipei CSU Neptun Constanța, cu un scor final de 39-17. Meciul a contat pentru Etapa 1 a Diviziei A de handbal feminin, Seria A.

Meciul a fost dominat în totalitate de jucătoarele lui Dragoș Dobrescu, care au intrat la pauza partidei cu un avantaj considerabil, conducând cu 18-8. În repriza a doua, echipa din Ploiești a continuat să controleze jocul și a obținut prima victorie din acest sezon.

Lotul de jucătoare al echipei CS Activ Prahova-Ploiești pentru acest meci a avut în componență următoarele sportive: Emanuela Ivascu, Larisa Capra, Bianca Berbece (6 goluri), Mara Arvatu (6 goluri), Flori Popescu (1 gol), Sara Abed-Kader, Ana Dumitrascu (3 goluri), Andreea Taivan (1 gol), Ioana Paraschiv, Diana Finaru (2 goluri), Roxana Besleaga (3 goluri), Diana Andrita (1 gol), Gabriela Vrabie (5 goluri), Cristiana Florea (2 goluri), Catalina Sava (5 goluri) și Stefania Epureanu (1 gol).

Următorul meci al jucătoarelor de la CS Activ va fi în deplasare, la CSM Unirea Slobozia, săptămâna viitoare.

Sursă: Facebook/ CS Activ Prahova-Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *