Sursă foto: CSM Ploiești

Ultimul meci amical înaintea începerii oficiale a noului sezon a adus o nouă victorie pentru echipa de baschet CSM Petrolul Ploiești. Aceasta i-a învins vineri pe cei de la CSM Focșani în Sala „Olimpia” cu scorul de 73-56 (20-14, 9-12, 21-14, 23-16).

A fost un test care a semănat în mare parte cu cel cu CSM Galați, cu excepția faptului că oaspeții au reacționat mai bine în debutul reprizei secunde, preluând conducerea pentru câteva minute, ca urmare a unui debut mai puțin inspirat al echipei gazdă.

Cu toate acestea, antrenorul Mihai Popa și echipa sa au redresat rapid situația, iar cu ajutorul lui Reggie Johnson, susținut de Carpenter, Corpodean și, în mod constant, de Brkic, CSM Petrolul Ploiești și-a reluat poziția superioară și a obținut o victorie fără prea mari emoții.

Tinerii din echipă au avut din nou oportunitatea de a juca și au fost aproape de a marca cel puțin un coș fiecare, doar că Petru Voiculescu a ratat două „libere”.

Au jucat pentru CSM Petrolul: R. Johnson (21 puncte, 3 de trei puncte), Carpenter (11 puncte, 1 de trei puncte), Brkic (10 puncte), Corpodean (8 puncte, 3 de trei puncte), Diaconescu (7 puncte), T. Pîrvu (4 puncte), B. Popa (3 puncte), R. Pătraru (3 puncte, 1 de trei puncte), Funderburk Jr. (2 puncte), Henry (2 puncte), Raşoga (2 puncte), Negoiţescu și P. Voiculescu.

Săptămâna viitoare marchează debutul în noul sezon, cu prima fază a Cupei României, iar ploieștenii se vor deplasa la Craiova. CSM Petrolul se află în aceeași grupă cu echipa din Oltenia și cu SCM Timișoara, având programat un meci sâmbătă, 16 septembrie, împotriva bănățenilor, și unul duminică, 17 septembrie, împotriva SCM U Craiova.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *