ACCIDENT MORTAL ÎN JUDEȚUL ILFOV: UN TÂNĂR A MURIT ALTUL ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL!

Ieri seară, un accident a avut loc pe Șoseaua București-Urziceni pe raza localității Șindrilița DN2, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Pe scaunul din dreapta era o persoană care a fost grav rănită și a fost dusă la spital în stare critică. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca victimele să fie scoase din autoturism.

IPJ ILFOV: „La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 22:08, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN2, la km 22+800, în apropierea localităţii Şindriliţa, s-a produs un accident rutier, între un autotren şi un autoturism. Din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, în vârstă de 25 de ani, şi rănirea gravă a pasagerului din acelaşi autoturism, acesta fiind transportat la spital, de către echipajul medical, sosit la faţa locului”.

Impactul cu TIR-ul a fost unul devastator, autoturismul a fost distrus complet.

Oamenii legii iau în calcul varianta ca șoferul autoturismului să fi adormit la volan Ancheta este în desfășurare pentru a se stabili cu exactitate cum a avut loc tragedia.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *