Sursă foto: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK

În Cluj, un șofer de camion a murit spulberat de un autoturism.

Miercuri, în jurul orei 22:20, polițiștii Serviciului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN 1C E576, în localitatea Apahida.

Din primele cercetări, un bărbat de 48 de ani, cetățean polonez, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile, ar fi fost accidentat de un autoturism. Acesta era condus din direcția localității Jucu de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost transportat de urgență la o unitate medicală. Din nefericire, el a fost declarat decedat.

UPDATE, ISU CLUJ: „Am verificat intervențiile medicale desfășurate de echipajele SMURD pe parcursul serii trecute și confirmăm faptul că și în jurul orei 22.30 au fost dislocate două echipaje SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență unui pieton lovit pe str. Principală din localitatea Apahida. Persoana a fost găsită în stop cardio-respirator, pentru care au fost aplicate manevre de resuscitare de către cele două echipaje SMURD, după care a fost transportat de urgență la spital. Pacientul a fost predat de către echipajul SMURD la UPU Cluj în timp ce se aplicau manevrele de resuscitare.”

Sursă: INFO TRAFIC 24

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *