ACCIDENT GRAV ÎN JUDEȚUL ARAD: UN COPIL ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL!

INFO TRAFIC 24: „Cei doi copii de 3 și 7 ani, aflați pe bancheta din spate a mașinii au fost transportați de urgență la spital. Copilul de 3 ani se află internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă cu politraumatisme, printre care și o fractură de femur. Deocamdată se așteaptă stabilizarea sa, după care va intra în operație. Copilul de 7 ani a fost și el investigat, din fericire s-a ales doar cu policontuzii, dar a rămas internat pentru a fi ținut sub observație medicală încă 24 de ore.”

În această dimineață, o mașină a ieșit în decor între Cicir și Sâmbăteni și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În mașină de afla un bărbat și cei doi copii ai săi. Unul dintre minori a fost grav rănit și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Acesta are nevoie de intervenți chirugicale.

Tatăl copilului, Ciprian Luca, realizator de emisiuni și fondator al Asociației Vocea Creștinilor a postat pe facebook următorul mesaj: „Avem nevoie de rugăciune!!! În această dimineată am avut accident. Mă deplasam doar eu si cei doi băieți, Louis și Philip spre bunici. Pe drum a fost ceață si gheață- sticlă. Ca să evit o ambuscadă și să lovesc mașinile din față, am preferat să intru în șanț și mai apoi în pom. Philip, micuțul nostru este foarte grav rănit la cap și la picioare. Va intra în operație! Louis este și el rănit, dar stabil. Domnul să asculte strigătele noastre”.

IPJ ARAD: „„La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 07.50, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 40 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, în afara localității Cicir, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat rănirea a doi pasageri, minori, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu consumase alcool. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *