logo
RNTV Live
tymbark

FOTO – Un altfel de 1 Iunie pentru copiii din centrele DGASPC: emoții, zâmbete și culoare

1 iunie 2023_2
Ștefan Petre

1 iunie Ziua Internațională a Copilului este cel mai bun prilej pentru a sărbători cea mai frumoasă și mai plină de bucurii perioadă a vieții – COPILĂRIA!

Pentru a marca acest moment într-o atmosferă plină de culoare și entuziasm, pentru toți copiii din unitățile de protecție și din centrele de zi ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova sunt organizate activități distractive create și pregătite special pentru a face din această zi una de neuitat.

Copiii de toate vârstele sărbătoresc cu muzică, dans, jocuri cu baloane colorate și baloane de săpun, întreceri sportive și multă voie bună alături de cei care le sunt aproape în fiecare zi și de prietenii care le pregătesc surprize cu această ocazie specială. De asemenea, sărbătoriții zilei participă la excursii și la evenimente organizate în comunitate, iar în atelierele culinare sunt pregătite cele mai apreciate preparate dulci și desigur ”Tortul copilăriei”.

Reușita acestei sărbători speciale a copilăriei este completată de vizitele și darurile oferite cu generozitate de către colaboratorii și sponsorii care ne sunt alături de fiecare dată.

La mulți ani tuturor copiilor!

  • comunicat de presă semnat de Bocioacă Alexandru-Ion, director executiv al DGASPC Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor