logo
RNTV Live

FOTO/ Ploieşti: Un bărbat s-a dezbrăcat în faţa unei femei, în plină stradă. A încercat să o atingă

gesturi obsecene
Mihai Constantinescu

S-a dezbracat în faţa unei femei

S-a dezbrăcat în faţa unei femei după care a încercat să o atingă. S-a întâmplat cu puţin timp în urmă în zona Bloc 7 etaje, la intersecția străzilor Republici cu Ghe. Lazăr.

Bărbatul de 47 de ani s-a dezbrăcat în fața acesteia făcând gesturi obscene și încercând să o atingă. Speriată, femeia a cerut ajutorul jandarmilor.

În urma celor relatate și a descrierii date de aceasta oamenii legii au trecut la verificarea zonei și identificarea persoanei în cauză.

La aproximativ 3 minute, bărbatul a fost interceptat în zona Parcului Nichita Stănescu.


În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru comiterea infracțiunii de “ Ultraj contra bunelor moravuri” în conformitate cu prevederile art.375 din C.P. Cel in cauza, impreună cu documentele întocmite,a fost predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-prahova-o-mama-si-doua-fetite-salvate-de-instinctul-unor-straini/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-focar-de-coronavirus-intr-o-unitate-de-administratie-publica-locala-situatia-in-judet/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor