Sursă: PRO TV

Miercuri dimineaţă în drum spre Poiana Brașov, cinci persoane au fost ranite, dupa ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

IPJ Braşov declară miercuri dimineață: „În jurul orei 02.45, poliţiştii Biroului Rutier Braşov au fost sesizati cu privire la faptul că, pe strada Calea Poienii din municipiul Braşov, ar fi avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autovehicul. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul, care circula spre Poiana Braşov, a părăsit partea carosabilă într-o curbă la dreapta, din dreptul „Turnului Alb”, după care s-ar fi răsturnat într-o prăpastie”.

Cinci persoane au fost rănite, dintre care 3 au fost transportate la spital. Două persoane au refuzat transportul la spital.

„Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din localitatea Câmpineanca, judeţul Vrancea, a fost testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier” au mai declarat cei de la IPJ Brașov.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Sursă: PRO TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *