„Intervenții, misiuni și activități preventive” așa începe postarea celor de la INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ BUCUREȘTI-ILFOV.

Cu intervenții, misiuni și activități preventive descrie cel mai bine activitatea din ultimul timp a celor de la ISU București-Ilfov. În perioada 07.07.2023 – 10.07.2023, pompierii ISU B-IF au intervenit pentru gestionarea a 1062 situații de urgență. Este vorba de: 38 de intervenții pentru stingerea incendiilor, 891 intervenții SMURD, 133 alte tipuri de solicitări (deblocare din medii ostile vieții, salvare animale etc), 15 controale de prevenire, 69 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 12.000 lei.

ISU București-Ilfov: „Având în vedere pericolul real pe care îl reprezintă arderea necontrolată a vegetației uscate atât pentru viață, cât și pentru bunurile oamenilor, vă amintim că incendierea vegetației uscate este interzisă și vă recomandăm să: Nu utilizați focul deschis în zonele cu vegetație uscată, nu aruncați țigările nestinse în apropierea vegetației uscate, nu lăsați copiii nesupravegheați, cu mijloace ce pot produce aprinderea (chibrituri, brichete etc.).”

Acordați atenție pregătirii în situații de urgență. Pentru informații complete privind măsurile și regulile de comportare specifice tipurilor de risc accesați https://fiipregatit.ro/.

Sursă: ISU București-Ilfov

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *