Sursă foto: Ziarul Prahova

Săptămâna trecută, a avut loc competiție sportivă mult-așteptată intitulată „Cupa Orașului Bușteni la fotbal pe cartiere”, ajunsă la ediția a XIV-a.

Acest eveniment sportiv a fost conceput pentru a atrage atenția cu privire la importanța sportului și a activităților fizice la nivel local.

Cupa a fost un real succes, desfășurându-se pe terenul de fotbal al Hotelului Alexandros și adunând la start șase echipe locale: Silva, Trestiei, Griviței, Valea Albă, Poiana Țapului și Zamora.

Finala care a avut loc duminică, 3 septembrie, a fost comentată de celebrul Ilie Dobre, primul român care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy. În 2014, i s-a acordat premiul „Omul Anului în Media” pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului și a valorilor sociale în sport.

Ilia Dobre, cunoscut ca un mare iubitor al sportului, și-a exprimat dorința de a încuraja tinerii să se implice în cât mai multe activități sportive pentru o viață sănătoasă.

Inițiatorul turneului, Emanoil Savin, care activează atât ca primar, cât și ca senator, a subliniat sprijinul său pentru sport din punct de vedere legislativ, menționând Ordonanța de Urgență 38/2017, care a permis finanțarea activităților sportive la nivel național, și a evidențiat susținerea sa pentru proiectele sportive din județ, cum ar fi organizarea Turneului Semifinal Juvenil de Fotbal alături de FRF și AJFPH la Bușteni, sprijinirea Selecționatei de fotbal amator a județului Prahova și ajutorul acordat proiectului Petrolul 52 în stadiul său incipient.

Sursă: Ziarul Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *