Sursă foto: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK

GRUP DE MOTOCICLIȘTI SPULBERAȚI DE O ȘOFERITĂ: două persoane au murit în urma incidentului!

Două persoane au murit într-un accident produs în județul Hunedoara! Un grup de motocicliști a fost spulberat de o șoferiță.

IPJ Hunedoara: „La data de 16 iulie 2023, ora 14:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Poliţiştii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au stabilit că o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcția Caransebeș spre Hațeg, s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de mașini moment în care a intrat în coliziune cu un grup de 6 motocicliști care se deplasa din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul a doi motocicliști, de cetățenie maghiară și rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea cetățean maghiar. Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

După tragedie, polițiștii u întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă: INFO TRAFIC 24/ FACEBOOK

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *