În urma unui accident mortal în Cluj, o femeie a decedat!

Accidentul grav a avut loc în urmă cu puțin timp în apropiere de localitatea Dumbrava din județul Cluj. Pompierii din cadrul Gărzii Gilău și a Detașamentului Huedin au intervenit la fața locului.

La locul accidentului s-au prezentat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ. În accident au fost implicate un autocamion și un autoturism. Pompierii au descarcerat o persoana inconștientă.

Femeia în vârstă de 52 de ani se afla în stop cardio respirator. Din păcate, ea a fost declarată decedată.

IPJ CLUJ: „La data de 29 august a.c., în jurul orei 17.50 a fost înregistrat un accident de circulație, produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule, pe DN1 E60, în apropierea localității Dumbrava. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe direcția Oradea spre Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus de un bărbat, de 52 de ani, din județul Bihor”.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la fața locului. Cercetările se află în desfășurare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *