Featured Video Play Icon

Aproape 60 de detinuti din 6 penitenciare din tara au participat vineri la competitia “ Fotbal pentru toti”, organizata de Penitenciarul Ploiesti, in parteneriat cu asociatia “Pater Noster”, Federatia Romana de Mini-fotbal si Directia Judeteana de Tineret si Sport. Meciurile au fost unele stranse, asta pentru fiecare jucator si-a dorit victoria. Evenimentul a ajuns deja la cea de-a patra editie. Castigatorii au primit la final cupe, medalii si carti.

Adrenalina la maximum si suspans in toate partidele derulate pe terenul de minifotbal, departe de zona de detentie. De asta au avut parte persoanele private de libertate care au jucat in cadrul meciurilor din competitia “ Fotbal pentru toti”. Jucatorii care au participat vin din puscariile Ploiești, Mioveni, Slobozia, Mărgineni, Jilava și Rahova.

Reguli asemenea competitiilor de tip mini-fotbal, la care arbitrii urmaresc atent evolutia fiecarei partide.

Iar jucatorii, clasificați în regim deschis, semideschis și închis, au fost foarte bine pregatiti, si nu au ratat nicio ocazie de gol.

La final, cei mai buni au urcat pe podium. Pe locul I s-a clasat echipa Penitenciarului Jilava, pe doi Penitenciarul Margineni, urmate de formatia din Mioveni care a obtinut locul III. Detinutii din inchisoarea ploiesteana au ocupat locul al IV-lea.

By Costin