logo
RNTV Live

Focșani: Incendiu și explozie devastatoare într-un bloc locativ aproape de o grădiniță

incendiu-pompieriisu_62fd0c6481
Theo Tănăsescu

Un incendiu violent a avut loc vineri, 5 aprilie, într-un bloc din Focșani, aflat în apropierea unei grădinițe. Echipele de pompieri sunt prezente în zonă pentru a stinge incendiul, iar locatarii au fost evacuați în siguranță, conform informațiilor furnizate de România TV. Ultimele rapoarte indică faptul că un deces a fost înregistrat în urma incidentului.

În județul Vrancea, situația a generat momente de panică, odată cu cuprinderea blocului de flăcări în municipiul Focșani. Clădirea afectată se găsește în cartierul Sud, iar conform informațiilor furnizate de ISU Vrancea, incendiul se manifestă la nivelul acoperișului.

Flăcările, vizibile de la distanță, au stârnit îngrijorare. Până în acest moment, mai multe persoane au fost evacuate. Surse locale menționează că blocul este amplasat în apropierea unei grădinițe. Dintre locatari, 12 persoane s-au autoevacuat, iar alte patru au fost salvate de către pompieri.

Echipele de salvare depun eforturi pentru a stinge incendiul și efectuează verificări pentru a se asigura că nu mai sunt persoane în interiorul clădirii. La fața locului au fost mobilizate patru autospeciale de intervenție și stingere, precum și o autospecială de intervenție la înălțime.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor