logo
RNTV Live

Florin Piersic a fost supus unei reevaluări cardiologice/Medicii au constatat că starea sa nu a suferit modificări semnificative în comparație cu zilele anterioare

florin-piersic-inq-octav-ganea
Dudau Andreea Valentina

Vineri, actorul Florin Piersic, care rămâne internat în Spitalul Foișor, a fost supus unei reevaluări cardiologice. Specialiștii au concluzionat că starea sa de sănătate nu a înregistrat schimbări semnificative în comparație cu zilele anterioare!

“Vineri după-amiază, reprezentanții Spitalului Foișor au informat că domnul Florin Piersic a fost supus unei reevaluări cardiologice și prezintă o stare generală stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare. Continuăm să monitorizăm funcțiile vitale, probele inflamatorii și programul de kinetoterapie.”

Joi, actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat din Secția ATI a Spitalului Foișor într-un salon din Compartimentul Septic al unității medicale.

Florin Piersic a fost mutat la Spitalul Foișor joia trecută, unde i s-a îndepărtat proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecției grave care a condus la internarea sa la Spitalul Militar din Cluj cu câteva zile înainte. Ulterior, a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, apoi la Institutul “Matei Balș” din Capitală.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor