Featured Video Play Icon

Traficanti de droguri, arestati preventiv. Drogurile erau vandute in Prahova si Bucuresti. Doi dintre suspecti au fost prinsi in flagrant, in capitala.

 Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu D.I.I.C.O.T. Ploieşti, au documentat activitatea infracțională a unor persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc   și mare risc.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada decembrie 2023 – septembrie 2024,  una dintre persoane ar fi procurat,  deținut, oferit și comercializat, în mod repetat canabiscătre consumatori din județul Prahova și municipiul București, cu sume cuprinse între 50 și 60 de lei, pentru un gram.

În intervalul februarie – august 2024, o altă persoană ar fi procurat și ar fi vândut diferite cantități de canabis, fiind prins în flagrant delict, la data de 5 septembrie 2024,  în municipiul București, având asupra sa aproximativ 200 de grame de canabis  destinate comercializării.

De asemenea, o altă persoană a fost prinsă în flagrant delict, tot în municipiul București, în timp ce ar fi deținut în scopul vânzării aproximativ 500 de grame de canabis.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a cercetaților, pentru 30 de zile.

By Costin