reţinut 24 de ore recidivistbanii din casă

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești au reținut, recent, un bărbat pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Concret, polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 64 de ani, cu privire la faptul că la ușa sa se află fiul său, față de care a fost emis un ordin de protecție.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana reclamată ca fiind un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Ploiești, care a fost condus la sediul unității de poliție pentru audiere.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 25 octombrie a.c., Judecătoria Ploiești a emis un ordin de protecție față de bărbatul în cauză, prin care i se interzice acestuia să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de mama sa și domiciliul acesteia.

Totodată, bărbatul a mai fost reținut de polițiști pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Astfel că, în urma probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 29 octombrie a.c., instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *