Sursă foto: Facebook/ CSO Boldești-Scăeni

După ultima partidă din prima jumătate a sezonului de Liga A Prahova, CSO Boldești-Scăeni câștigă titlul onorific de campioană de toamnă, acumulând 48 de puncte, cu 16 victorii și o înfrângere. Echipa se remarcă de asemenea cu cele mai multe goluri marcate (68) și cele mai puține goluri primite (6).

Pe locul al doilea se află CSO Băicoi, cu același număr de puncte, dar cu un golaveraj mai mic.

Locul trei îi revine echipei CSO Teleajenul Vălenii de Munte, împărțit cu ACSDP Cornu, ambele având până acum 43 de puncte.

De partea cealaltă a clasamentului, în zona retrogradării se regăsesc CSC Berceni, CS Unirea Cocorăștii Colț și CS Unirea Urlați.

În clasamentul golgheterilor, conducător este Constantin Mădălin (CSO Boldești-Scăeni) cu 27 de goluri, urmat de Ciobanu Andrei (CSO Teleajenul Vălenii de Munte) cu 23 de goluri și Munteanu Cosmin (CSO Teleajenul Vălenii de Munte) cu 17 goluri.

Un total de 153 de meciuri s-au desfășurat în acest tur de campionat, cu 13 egaluri, 79 de victorii pentru gazde și 61 de victorii pentru oaspeți. Media de goluri pe meci este de 4.1, adică un gol marcat la fiecare 21 de minute.

Se preconizează un retur plin de interes pentru echipele din Liga A Prahova, cu lupte intense atât pentru podium, cât și pentru evitarea retrogradării.

  • Pe 16 ianuarie se deschide oficial perioada de transferuri, platforma Football Connect înregistrând o dezvoltare continuă la nivelul județului Prahova, cu aproximativ un sfert dintre jucători înregistrați în sistem (1253 de jucători înregistrați până în prezent).

Sursă: AJF Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *