logo
RNTV Live

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor se înscrie în cursa electorală din București pentru alegerile locale

lidia_vadim_tudor
Theo Tănăsescu

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a anunțat marți că va candida din partea AUR pentru funcția de primar al Sectorului 5. În cursa electorală, probabil, va avea ca adversari pe consilierul general Adrian Vigheciu (PSD), pe fiul actualului primar, Vlad Popescu Piedone (PUSL) și pe Alexandru Dimitriu (USR).

Lidia Vadim Tudor a declarat că a acceptat propunerea AUR de a candida pentru postul de primar, la aproape nouă ani de la moartea tatălui său, pentru că adevărul spuselor Tribunului este mai evident ca oricând.

„Sunt născută, am crescut, am învățat, m-am dezvoltat în Sectorul 5, deci sunt get-beget din Sectorul 5 și în toți acești ani am avut ocazia să cunosc îndeaproape problemele cu care se confruntă cetățenii acestui sector”, a declarat aceasta.
Fiica lui Vadim s-a înscris în AUR în septembrie 2023.

Lidia Vadim Tudor a absolvit Colegiul Național ,,I.L. Caragiale” și a urmat apoi cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Are un master în Mass-Media și Comunicare. A urmat și cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Spiru Haret și deține un master și în Psihologie Clinică și intervenție psihologică. Este, din 2015, redactor-șef al Revistei ,,România Mare”.

Ruperea de PRM

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor s-a retras în 2019 din Partidul România Mare (PRM), înființat de tatăl său, susținând că ce se întâmplă în formațiunea politică ține mai mult de zona penală a legii, decât de cea politică, conform Libertatea.

Ea fusese implicată într-un scandal cu conducerea PRM în aprilie 2017, când a fost supusă la vot o alianță cu PRU, inițiativă respinsă de majoritatea membrilor. La acea vreme, PRM era condus de Adrian Popescu. Tot în 2017, la prima ședință a PRM din acel an, Lidiei Vadim Tudor i s-a interzis intrarea în sala de ședințe din sediul partidului, însă după mai multe insistențe a fost lăsată să intre.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor