logo
RNTV Live

Fetița cu „nasul lui Rudolf”: așa s-a născut!

image-212
Dudau Andreea Valentina

Cum arată astăzi fetița cu „nasul lui Rudolf”: este o adevarată adolescentă! Ea s-a născut cu hemangiom.

Fetița cu „nasul lui Rudolf” s-a transformat într-o adolescentă frumoasă foc: Connie Lloyd s-a născut cu un semn în zona feței care a atras atenția și a stârnit curiozitatea tuturor. În urma mai multor investigații, doctorii au constatat că este vorba despre o problem medical serioasă.

La o ecografie făcută în a 26-a săptămână de sarcină, medicii au putut detecta o umbra bizară în zona nasului fetei. Connie Lloyd a venit pe lume în 2008, fără probleme de sănătate sesizabile. Părinții, Zara Green și Tom Loyd, nu s-au îngrijorat prea tare de acest lucru.

La o lună, pata măsura deja un centimetru și jumătate în diametru, așa că medicul de familie i-a îndrumat pe părinți să o ducă la Spitalul Great Ordmond Street. Astfel, fata a fost diagnosticată cu o tumoare benignă numită hemangiom.

Pata de pe nasul fetei se mărise și se înroșise, semănând cu nasul roșu fals al clovnilor sau cu nasul renului Rudolf, din poveștile cu Moș Crăciun. În copilărie, Connie a fost tachinată, batjocorită și poreclită de copii din cauza problemei sale.

Creșterea tumorii i-a îngrijorat serios pe părinți, deoarece medicii le-au spus că ar putea sângera până la moarte dacă ar tăia sau zgâria semnul

În 2011, Connie a devenit al optulea copil din Regatul Unit (Marea Britanie) care a încercat să folosească Propranolol pentru a opri tumora să crească, medicament prescris a fost de obicei pentru persoanele care aveau afecțiuni cardiace.

În martie 2011, dr. Iain Hutchison a operat-o pe micuța Connie pentru a îndepărta tumora și a lăsat-o cu o mică cicatrice: procedura nu era recomandată copiilor sub zece ani.

Connie are în prezent 15 ani și este o adolescentă frumoasă și mândră de felul în care arată. Cu toate aceste, ea încă mai este victima răutăților internauților care au găsit în mediul online fotografii cu ea din copilărie, de când era fetița cu nasul lui Rudolf’. În prezent, Connie se concentrează acum pe creșterea gradului de conștientizare cu privire la semnele de naștere și susține strângerea de fonduri pentru organizația de caritate care era dedicată vindecării leziunilor faciale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor