Daca ati auzi ca intr-o ferma se tine un eveniment de zile mari, cu artisti de renume, cu siguranta ati fi extrem de curiosi sa vedeti cum ar arata. Si daca vi s-ar spune ca evenimentul tine trei zile, iar acesta este intitulat „Festivalul Vietii”, este clar ca nu trebuie ratat. In plus manifestarea este dedicata persoanelor care apreciaza muzica buna, emotii autentice si bucuria pura a existentei, asa cum insasi organizatorii explica pe pagina evenimentului. Festivalul incepe pe 25 august, la Homoraciu, iar pe scena vor urca intre altii Theo Rose, Ducu Bertzi si Plaiesii.  

Artisti de renume, muzica si multa distractie. Asa poate fi rezumata editia de anul trecut a Festivalului Vietii. Proiectul a inceput in vara anului 2021 in ferma si livada pe care organizatoarele o au in satul prahovean Homorâciu. Localitatea a castigat titlul de cel mai frumos sat din Muntenia in anul 2015, pentru meleagurie pitoresti, si a oamenilor care inca pastrează traditiile muntenesti. Asa a luat nastere un eveniment prin intermediul caruia te bucuri… sa fii.

Pe parcursul  celor trei zile de festival, Ferma Vietii devine epicentrul muzicii si al bucuriei. Artisti precum Theo Rose, Ducu Bertzi, Gheorghe Gheorghiu, sau RoMania vor urca pe scena amplasata la festival.

La festival, asemenea anilor anteriori, vor avea ocazia sa campeze caravane de festivalieri cu rulote si corturi. In plus, si-au anuntat prezenta tineri si batrani, ori oameni ai locului, plecati departe de granitele tarii.

Biletele pentru eveniment vor fi disponibile online, dar si la intrarea in zona de eveniment.

In cadrul evenimentului vor fi prezenti si mesteri populari sau artizani care vor sustine ateliere de olarit, sculptura in lemn sau pictura.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *