O noua editie a Festivalului Noi Impreuna va fi organizat in Ploiesti. Evenimentul va avea loc pe Esplanada Palatului Culturii din Municipiul Ploieşti, in perioada 15-16 iunie si este dedicat persoanelor cu dizabilități.

Primăria Municipiului Ploiești, prin Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești și Filarmonica „Paul Constantinescu”, în parteneriat cu asociații ale persoanelor cu dizabilități din România organizează, în perioada 15 – 16 iunie 2024, în intervalul orar 10.00 – 21.00, Festivalul Noi Împreună”, ediția a II-a. Evenimentul va avea loc pe Esplanada Palatului Culturii din Municipiul Ploieşti.

Festivalul este dedicat tuturor categoriilor de persoane cu dizabilități și nu numai, indiferent de vârstă. În cadrul acestui eveniment se vor organiza activități culturale (spectacole, concerte, ateliere de pictură, demonstrații sportive) dedicate persoanelor cu dizabilități, ateliere de creație și handmade, târg de ONG-uri ce activează în domeniu, precum și alte activități.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *