Sursă foto: neversea.shop

În perioada 6-9 iulie, peste 150 de artişti şi zeci de mii de fani din ţară şi din străinătate sunt aşteptaţi la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Neversea. Anul acesta, evenimentul va fi unul aniversar „cu adevărat spectaculos”, după cum promit organizatorii, concertele fiind programate pe şase scene desfăşurate pe aproximativ 110.000 mp.

„În mai puţin de două zile se deschid porţile celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. Aflat la ediţia aniversară, evenimentul va fi cu adevărat spectaculos. Pe plaja Neversea sunt aşteptaţi peste 150 de artişti şi zeci de mii de fani din ţară, dar şi din străinătate.

Pentru ca experienţa să fie una de neuitat, plină de amintiri frumoase, organizatorii festivalului, alături de autorităţi, au luat toate măsurile de siguranţă a participanţilor, pentru ca evenimentul să se desfăşoare, ca şi până acum, în cele mai bune şi sigure condiţii.

Ca în fiecare an, Festivalul Neversea este pentru 4 zile şi 4 nopţi cel mai sigur loc public de la malul Mării Negre, iar pentru asta mii de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (Direcţia Generală Management Operaţional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliţia Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţia Naţională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, UPU Constanţa, Garda de Coastă) şi ai Poliţiei Locale se vor asigura că sunt respectate toate măsurile de siguranţă.

De altfel, în festival vor fi şi peste 700 de agenţi de securitate privaţi. De asemenea, echipajele de la ISU Constanţa, UPU Constanţa şi SMURD Constanţa vor fi pregătite pentru a oferi suportul necesar la punctele medicale avansate şi punctele de prim ajutor. ISU Dobrogea va asigura la eveniment două autospeciale de transport persoane şi victime multiple; două şenilate de mici dimensiuni pentru transport persoane, două posturi medicale înfiinţate de ISU şi 3 puncte de prim-ajutor plus o autospecială de stingere a incendiilor”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Organizatorii mai atrag atenţia că, pe perioada desfăşurării festivalului, vor exista restricţii de circulaţie în Constanţa, iar în drumul spre mare participanţilor la trafic le este recomandat „să aleagă rute ocolitoare şi să evite Autostrada A2, deoarece la Podul de la Feteşti se efectuează lucrări de reabilitare”.

Iată AICI întregul comunicat al organizatorilor festivalului.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *