logo
RNTV Live

Festival Video pentru Tineri! Află condițiile de înscriere și antrenează-ți abilitățile

R
Constantin Corina

PLURAL+ Youth Video Festival invită tinerii de până la 25 de ani să trimită videoclipuri originale și creative pe teme precum migrația, diversitatea, incluziunea socială și prevenirea xenofobiei

Tinerii cu vârsta de până la 25 de ani la momentul realizării videoclipurilor.

PLURAL+ este organizat în trei categorii de vârstă:

  • Până la 12 ani
  • Între 13 și 17 ani
  • Între 18 și 25 de ani

Mai mulți tineri pot colabora la realizarea unui singur videoclip, cu condiția ca toți membrii grupului să aibă maximum 25 de ani.

Ce trebuie să știi despre materiale

Videoclipurile pot fi de orice gen (animație, documentar, dramă, videoclip muzical, comedie etc.), atâta timp cât încurajează publicul să reflecteze constructiv asupra migrației, diversității, incluziunii sociale și prevenirii xenofobiei.

  • Videoclipurile trebuie să aibă o durată între unu și cinci minute, inclusiv titlurile și genericul de deschidere/închidere.
  • Videoclipurile trebuie să fi fost produse după 1 ianuarie 2021 și, dacă nu sunt în limba engleză, trebuie să aibă subtitrări în engleză.

Premii

Premiul internațional al juriului PLURAL+ este acordat de către un juriu internațional unui videoclip pentru fiecare categorie de vârstă. De asemenea, trei videoclipuri primesc Recunoașterea specială pentru combaterea xenofobiei și discriminării, iar alte trei pentru Acțiunea incluzivă privind migrația climatică.

Câștigătorii vor fi invitați la ceremonia de decernare a premiilor PLURAL+ de la sfârșitul anului 2024.

Termenul limită de înscriere este 31 mai 2024, la ora 17:00

  • Festivalul video Plural+ Youth este o inițiativă comună a Alianței Națiunilor Unite a Civilizațiilor (UNAOC) și a Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) care invită tinerii lumii să prezinte videoclipuri originale și creative, concentrându -se pe temele migrației, diversității și incluziunii sociale.

LINK DE ÎNSCRIERE

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor