Un festival unic a avut loc, weekend-ul trecut, la Ploiesti. Vorbim despre un eveniment  dedicat exclusiv persoanelor cu dizabilitati. Desfasurat sub sloganul ”Noi împreuna”, festivalul si-a prous  combaterea izolarii sociale a persoanelor cu handicap. Nu au lipsit momentele artistice, atelierele de creatie sau activitatile sportive pentru participanti.

Festivalul dedicat persoanelor cu dizabilități din Ploiești „Noi Împreună” s-a desfășurat  în Parcul “Nichita Stănescu” din municipu. Pentru publicul format din persoane cu handicap au urcat pe scenă numeroși artiști.

La  buna desfășurare a evenimentului au contribuit si voluntari. Aceștia s-au ocupat inclusiv de atelierele de arte plastice și creație, demonstrațiile de șah și activitățile sportive pentru participanții cu dizabilități.

Festivalul „Noi Împreună a fost organizat de Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Casa de Cultură “I.L.Caragiale” a municipiului Ploiești, Teatrul “Toma Caragiu” și Filarmonica “Paul Constantinescu” și diferite ONG-uri care au grijă de persoane cu dizabilități.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *