logo
RNTV Live

Femeie tâlhărită în Argeș își recuperează geanta furată după ce hoțul a căzut de pe bicicletă

Asociatul unei societăţi comerciale din Ploieşti, a “făcut-o de oaie”. S-a ales cu dosar penal
Dumitrache Catalina

O femeie care a căzut victimă a unui furt sâmbătă seara în județul Argeș și-a recuperat geanta furată după ce hoțul a căzut de pe bicicletă în timpul furtului. Femeia a depus o plângere la poliție, iar suspectul a fost identificat și reținut.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20:30, pe drumul național 73, în comuna Mărăcineni din județul Argeș. Femeia se deplasa pe marginea drumului când a fost atacată de un bărbat care circula cu o bicicletă. După ce i-a smuls geanta de pe umăr, hoțul a pierdut echilibrul și a căzut în vegetația de pe marginea șoselei, permițând femeii să-și recupereze geanta. Mai târziu, în jurul orei 22:00, femeia a înregistrat o plângere la Poliția municipiului Pitești referitoare la incident.

Poliția județeană Argeș a transmis semnalmentele suspectului polițiștilor și, în urma acestora, bărbatul a fost identificat ca fiind un individ de 33 de ani din comuna Vitomirești, județul Olt. Acesta a fost adus la sediul poliției pentru verificări. După cercetări, s-a confirmat plângerea femeii, și a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată. Ancheta este condusă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Pitești.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după administrarea probatoriului și va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive suplimentare.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor