logo
RNTV Live

Femeie supusă unor agresiuni șocante de către concubinul beat

sursa greatnews.ro
Erika Stoica

Faptele șocante s-au petrecu în toiul nopții de 21 spre 22 februarie în locuința comună a celor doi concubini din municipiul Brașov.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități,, pe fondul consumului de alcool, tensiunile dintre cei doi au escaladat, iar bărbatul de 47 de ani a decis să încuie ușa apartamentului pentru a împiedica plecarea concubinei sale, cu intenția clară de a o agresa fizic.

În timpul confruntării, suspectul a recurs la amenințări cu moartea și la violență fizică, folosind chiar un cuțit împotriva victimei. Aceasta a încercat să se elibereze, reușind să ia cheia de rezervă și telefonul mobil, dar agresorul i-a confiscat telefonul și l-a distrus. Femeia a reuși totuși să fugă din locuință, fiind urmărită și agresată în continuare în afara clădirii.

Ajutorul a venit când victima a reușit să se adreseze unui vecin, care a sunat la serviciul de urgență 112. Ulterior, suspectul a fost reținut de autorități și prezentat în fața judecătorului, care a aprobat cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ancheta a fost desfășurată de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Brașov, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Este important de reținut că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă doar o etapă în procesul de urmărire penală și nu înfrânge prezumția de nevinovăție a suspectului. Acesta va beneficia de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor