logo
RNTV Live

FEMEIE LOVITĂ CU SCAUNUL ÎN CAP DE PROPRIU FIU

Cine este bărbatul acuzat că ar fi violat minora din Iordăcheanu
Theo Tănăsescu

Luni noapte o femeie din satul Zalhanaua, comuna Târgşoru Vechi a fost rănită, după ce fiul său a lovit-o cu un scaun în cap. Totul, în urma unui scandal care a izbucnit între cei doi. La întreaga scenă a asistat şi bărbatul femeii, care a sunat de urgenţă la 112. O ambulanţă a ajuns la casa familiei şi a transportat victima la spital. Bărbatul suspectat de aceste fapte a fost reţinut pentru 24 de ore.

Era puţin trecut de ora 22.00, când între femeie şi fiul ei a pornit o discuţie contradictorie. Doar că la scurt timp totul a degenerat într-o ceartă aprinsă. De faţă era şi bărbatul victimei, care a privit înmărmurit cum fiul său pune mâna pe un scaun şi îşi loveşte puternic mama în zona feţei. Speriat soţul femeii a sunat la 112, să ceară ajutor. O ambulanţă a sosit la faţa locului, iar după ce victimei i-a fost acordat primul ajutor a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior va fi prezentat în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Ploieşti, pentru luarea unor măsuri preventive.

Victima a depus plângere, însa nu s-a emis un ordin de protecţie pe numele agresorului. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor