Un individ în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Buzău, a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina în legătură cu săvârșirea unei infracțiuni de furt. Conform informațiilor furnizate de autorități, individul este suspectat că la data de 23 ianuarie. a sustras un portofel ce conținea suma de 700 de lei din coșul de cumpărături al unei femei, în timp ce aceasta se afla într-un supermarket din municipiu.

După identificare, bărbatul a fost escortat la sediul unității de poliție în vederea audierii. În urma administrării probatoriului necesar, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Cu toate acestea, în timpul examinării medicale premergătoare transferului în arest, individul a necesitat îngrijiri medicale de specialitate, motiv pentru care a fost internat într-o unitate medicală sub supraveghere.

Până la expirarea termenului de reținere, individul va rămâne sub supravegherea autorităților medicale. Cercetările în acest caz sunt în desfășurare sub coordonarea polițiștilor, în cadrul unui dosar penal.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *